Dus jij hebt de parel van KPN gekocht?

Geplaatst op vrijdag 22 juli 2016 @ 00:59 , 1082 keer bekeken

Dus jij hebt de parel van KPN gekocht?

Dat was ongeveer het eerste wat Rien tegen mij zei toen ik Rien, destijds nog in dienst bij KPN, ontmoette. 

In 2008 kochten wij clubs.nl van KPN. En omdat wij als buitenstaanders nog weinig tot geen clubgevoel hadden werd ons een kennismaking met HET DNA van clubs in het vooruitzicht gesteld. En dat was Rien Honnef hoogstpersoonlijk.

Mijn eerste ontmoeting met Rien was bijzonder. Het moet in November 2008 zijn geweest in Amersfoort bij KPN. Ik zie Rien nog uit de lift komen en dacht, zozo die is niet te missen! 

Met een grote glimlach en evenzeer vriendelijke gebarende bewegingen loodste hij ons langs de KPN receptioniste. 

Al snel werd wij duidelijk waarom deze zo enorm welbespraakte man het DNA van clubs werd genoemd. De clubs passie was in alles wat hij vertelde doordrongen. Niet zo gek ook als je al bijna 10 jaar als Clubmaster verbonden bent aan Clubs en deze unieke community van scratch hebt opgebouwd. 

Rien, wat gaan we je missen. Als achtervang, als klankbord, als Het DNA van clubs. Dat was je tijdens je clubstijd al, maar dat ben je ook in de periode erna altijd gebleven. 

Ik heb mooie herinneringen aan onze sessie’s in Amersfoort. Aan onze ellenlange telefoongesprekken waarbij de kleinste zaken werden besproken rondom clubs functionaliteiten. Ik weet nog dat er een periode was waarin we het financieel zwaar hadden. Ik hoor je nog zeggen: “Als het bij jou regent Paul, dan regent het bij mij ook.”  

Maar nu is het andersom Rien. De leegte die jij achterlaat zal bij ons op kantoor te merken zijn en helemaal op clubs.nl. Jij bent en blijft het DNA van clubs. Ik zal je enorm missen. Rust zacht grote vriend.

Namens Clubs Social Media en alle cluppers wil ik de familie condoleren met dit enorme verlies. 

ClubsPaul


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: