Oranje!

Geplaatst op zaterdag 23 juli 2016 @ 23:50 , 314 keer bekeken

Geplaatst op woensdag 07 juli 2010 @ 07:57 door Rien 
1999-2004 Clubs, de start en de eerste jaren

 

 

Oranje!

 

Met het Nederlands elftal in de finale borrelde bij mij weer eens zo'n wapenfeit op. Clubs had haar “eigen”  Oranje club. Gerund door het team van Clubs. Er werd van alles georganiseerd en de club was dan ook behoorlijk actief. 

Maar het ledental... Blijkbaar liepen cluppers niet echt warm voor zoiets. Toch deed een ontwikkeling in een andere oranjeclub anders vermoeden. Maar waarom bleef dan “onze”  club achter? Die andere club was van een illuster clupper. Reclamemaster was de operator. En illuster was die zeker, vooral door zijn later ontdekte creativiteit. 

Eigenhandig zorgde Reclamemaster voor heel veel leden. Letterlijk en figuurlijk. Met door hem zelf aangemaakte accounts, honderden(!) bevolkte hij zijn eigen oranjeclub, en zo leek het heel wat. Jammer natuurlijk. De club waar het echt gebeurde viel in het niets bij zoveel geweld :) Veel praatjes had het heerschap wel, maar of je het een clupper in hart en nieren zou willen noemen, nee, dat gaat te ver. Het was vooral voor hem zelf de kick, verder stelde het allemaal niet veel voor. Het maakte voor ons wel duidelijk dat je bepaalde initiatieven vooral aan de cluppers zelf moet overlaten. En draait iets dan leuk, ondersteun het dan, in plaats van zelf iets op te zetten. Er zijn uitzonderingen natuurlijk. 

Nederland zit in de finale. Is er een club die groot gaat worden op dit thema? Ik ben benieuwd.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: