Ruim 10 jaar Clubs, van de andere kant bekeken

Geplaatst op zondag 24 juli 2016 @ 00:09 , 341 keer bekeken

Het voorwoord van Rien: 

In ruim 10 jaar Clubs maak je heel veel mee. Zoveel dat je er wel een boek over kunt schrijven. Over de clubs, maar vooral over de cluppers en alles wat die allemaal meemaakten maar ook veroorzaakten. Soms heel spannend, soms om vreselijk om te lachen, soms beiden maar zonder dat ik er iets mee te maken wilde hebben, en soms ook wel weer heel verdrietig. Teveel om op te noemen.

Op deze club ga ik een poging doen om het allemaal op te schrijven. In blogvorm. Of het zal lukken het ook in chronologische volgorde te doen... dat is afwachten. Ik verwacht zelf dat het niet helemaal zal lukken. Ik heb nooit aantekening bijgehouden van alle gebeurtenissen, en in de tijd kan ik er dus ook wel eens naast zitten. Kom je iets tegen wat niet klopt, of niet kan kloppen, aarzel dan niet om me dit te laten weten.

Wie denkt wel eens wat "geflikt" te hebben doet er goed aan op te letten. Er is geen ontkomen aan. Tenzij zelfs ik er niets van af weet natuurlijk. Het vermelden van namen zal, daar waar het te confronterend gaat worden, niet vanzelfsprekend zijn, maar... iedere gelijkenis met bestaande personen zal toevallig zijn.

Na 9 jaar als ClubMaster aanwezig te zijn geweest kan een verhaal niet alleen maar over je rol als ClubMaster gaan. Ik heb natuurlijk ook een eigen mening. Die deed er nooit toe. De rol was eenvoudig. Er waren Algemene Voorwaarden en waren ervaringen met wat cluppers normaal of niet normaal vonden. En die uitgangspunten zijn altijd allesbepalend geweest. Niet het recht van de sterkste of de meerderheid.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: