Actieve en nieuwe clubs

Geplaatst op dinsdag 18 maart 2008 @ 14:02 , 475 keer bekeken

In het clubhuis staan elke dag 10 actieve clubs en 10 nieuwe clubs. Er wordt iedere dag automatisch een lijst van 50 actieve en 50 nieuwe clubs gegenereerd. De nummers 1-10 staan op dag 1 in het clubhuis, de nummer 11-20 dag 2, de nummers 21-30 op dag drie enzovoorts.

De clubs worden automatisch geselecteerd en moeten aan een aantal criteria voldoen. De belangrijkste zijn:


  • De club moet geactiveerd zijn.
  • Per subrubriek max. 1 club.
  • Het "Bezoekers kunnen lid worden door" staat op "zich zelf aan te melden".
  • De clubhome moet zichtbaar zijn voor gasten. 

Herhaaldelijk komt het voor dat iemand zich wel kan aanmelden op een club, maar voorts eerst aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Dit staat gelijk aan de optie lid worden "door een verzoek in te dienen".
**

Belangrijk is ook om te weten dat de lijst wordt samengesteld met 1 club per subrubriek. Dus als je club in een "minder actieve" subrubriek staat waardoor je met weinig activiteit toch de meest actieve club kunt zijn, dan kan het zijn dat je club wél in de lijst voorkomt. Omgekeerd kan natuurlijk ook: je club staat in een "actieve" subrubriek (en je doet er veel aan) dan kan er toch nog een club zijn die net iets actiever is dan de jouwe. Hierdoor kan het voorkomen dat je dan dus niet in de lijst voorkomt, terwijl je er wel veel aan doet.

De clubs worden automatisch geselecteerd en moeten aan een aantal criteria voldoen:
De club moet geactiveerd zijn, Per subrubriek max. 1 club, De club moet open zijn voor aanmelding

Hoe actief een club is, dat bepalen de leden! Door de club te bezoeken is er kennelijk sprake van een positieve beoordeling, anders komen leden niet. Dat gegeven is de basis aan de hand waarvan er een lijst van 50 clubs ontstaat.  Iedere ochtend staat deze lijst klaar waarvan de 1e 10 op een vast tijdstip worden doorgezet als overzicht actieve clubs.



Nieuwe clubs
Houd er rekening mee dat er per dag een kleine 100 nieuwe clubs worden opgericht. Een nieuw opgerichte Club heeft twee weken de kans om in de lijst van nieuwe Clubs in het clubhuis te verschijnen. Het Clubteam checkt alle clubs alvorens ze op het clubhuis verschijnen, om foute clubs eruit te halen.

Waar het dus op neer komt bij actieve clubs.
Club gewoon leuk, update je club regelmatig, dat is wat telt! Voor jezelf, voor je leden en als alles meezit ook om een keer bij actieve clubs te komen. Bedenk daarbij echter wel dat er een kleine 17.000 clubs evenzo hun best doen (?) om er bij te komen.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: