Operatormail 14-4-2003

Geplaatst op maandag 14 april 2003 @ 17:35 , 457 keer bekeken

Beste operators,


Graag informeren we jullie over een nieuwe release die komende week live gaat. In deze mailing staan de belangrijkste punten.

Nieuw logo
Clubs krijgt een eigen logo. De blauwe letters Het Net verdwijnen. De dienst wordt hierdoor neutraler zodat we samenwerkingsverbanden kunnen aangaan. Het Net, een onderdeel van Planet Media Group, blijft wel de eigenaar van de dienst. En het VIP abonnement van 1,95 loopt ook nog gewoon via Het Net.

Tijdmeter
De tijdmeter verdwijnt. Via de tijdmeter kon je voor een week betalen voor toegang tot alle clubs en alle rubrieken. Steeds minder mensen maken hier gebruik van omdat het VIP abonnement goedkoper is.

Premium Clupper
Om de mensen die toch even willen proberen, tegemoet te komen, voeren we een nieuwe status in: die van Premium Clupper. Een Premium Clupper krijgt voor EUR 1,15 drie dagen toegang tot alle clubs in alle rubrieken en kan daarnaast gebruik maken van de slideshow en de laatste 50 foto's. Dus echt bedoeld voor een eerste keer rondkijken op Clubs. En duurder dan nu de tijdmeter.

Overgang
Heb je nu je tijdmeter gevuld tot een bepaalde dag? Dan word je automatisch Premium Clupper tot die dag. En ook alle zogenaamde 1 november operators worden automatisch Premium Clupper en krijgen er dus functionaliteiten bij.

Schema
We hebben alle statussen (proef, standaard, premium en vip) naast elkaar gezet in een nieuwe tarievenkaart.
Klik hier om alvast die nieuwe kaart te zien.

VIP punten
Mogelijk heb je het gemerkt. De extra clubkaspunten die je als VIP operator normaal krijgt, worden al enkele weken niet meer gestort. Deze bug lossen we met de nieuwe release op en we zullen dan wat extra punten bijstorten!

Met vriendelijke groet,

Het team van Clubs


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: